Boka & avboka

Ni bokar lättast genom att skriva ett mail till Mormor Märthas Porslin innehållande det ni önskar hyra/boka. Vi återkommer så snart vi kan. Mailadress finner ni på kontaktsidan. När du har lagt in en bokning hos oss så inväntar du bokningsbekräftelsen. När ni sedan bestämt er för vad ni önskar hyra översänder vi en orderbekräftelse. Då är det viktigt att du ser över bekräftelsen så att den stämmer överens mot det antal och de produkter du önskar att hyra.

Betalningsvillkor & avbokning

Vid avbokning 45 dagar innan evenemang debiteras ingen avbokningsavgift. 50% av ordervärdet debiteras i avbokningsavgift vid avbokning som sker 7-44 dagar innan hyrestillfället, därefter debiteras 100 % av ordervärdet.

Tilläggsbeställning kan göras så länge det finns lediga artiklar.

Hyresperiod

Hyrespriset gäller normalt för tre dagar: Leveransdag, användningsdag och returdag.. Om hyrestagare inte återlämnar hyrgods inom föreskriven tid (se angiven returtid på senaste orderbekräftelse) – debiteras ytterligare hyresavgifter löpande till dess att hyrgodset är återlämnat – detta p.g.a att det inte kan hyras ut till andra. För fler användningsdagar/längre hyresperioder kontakta oss för att få offert.

Saknat eller Skadat gods

Vid återlämning av skadat gods eller om något saknas kommer du som kund att bli fakturerad för det hyrgodset. Om något av vintageporslinet är saknat eller skadat ersätts detta med 50 kr per enhet. Glas ersätts med 10 kr/st. Saknade mässingsljusstakar ersätts med 175 kr/st och kandelabrar med 350 kr/st. Vid skador på ljusstakar eller kandelabrar gäller samma ersättningsgrad som vintageporslin.

Upphämtning

Hyrgodset kan hämtas upp på upphämtningsdagen efter överenskommelse i Örebro.

Återlämning av glas, porslin och bestick

Allt porslin ska efter användandet skrapas av med medföljande skrapa, finns rinnande vatten sköljs porslinet av. Allt porslin lämnas tillbaka odiskat, men utan matrester. Mormor Märthas Porslin står för diskningen som ingår i priset!

Leverans

Önskar ni leverans har vi en prislista som ser ut som följer:

Leverans inom 5 mil från Örebro: 750 kr.

Leverans längre än 5 mil: 750 kr plus 100kr/påbörjad mil.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi vet hur man sätter guldkant på festen och gör den till ett oförglömligt minne.