Mormor Märthas Porslin

Jag som har startat detta företag heter Susann och har alltid ansett att äldre föremål har något smakfullt och vackert över sig. Har länge varit förälskad i gamla serviser och andra saker som bär på en historia som inte bara är min. Redan som liten kunde jag spara på udda fina koppar och sedan fundera och fantisera omkring dessa. Har sedan under åren samlat på mig många vackra ting såsom koppar assietter, tallrikar och annat som jag tyckt om. Skåpen blev efterhand överfulla och jag frågade mig själv hur jag skulle kunna behålla allt detta utan att det mest stod och samlade damm. Jag blev strax därpå inspirerad av en kvinna i Skåne, "Petras Porslin" som startat ett vintageporslinsföretag för uthyrning.  Funderade på om jag hade möjlighet att skapa något liknande och det förverkligades sedan genom Mormor Märthas Porslin som har fått sitt namn efter min egen mormor.

Uppdraget

Vårt uppdrag är att hjälpa dig till dina drömmars mål gällande dukning och utsmyckning av borden. Vi vill med vårt utbud bidra till att ge ditt bröllop eller din fest lite extra stil och elegans.

Vi dukar och dekorerar

Behöver du hjälp med iordningställande av porslin och annan dekoration så hjälper vi gärna till. Hör av er till oss! Ni gör detta enklast genom att skriva ett mail så svarar vi så snart vi har möjlighet.

Varför Mormor Märthas Porslin

Det finns flera bra företag som hyr ut porslin. Vanligtvis tillhandahåller man med ett enkelt vitt porslin som är klassiskt och behagfullt på sitt sätt. Dock finns det ett fåtal företag som hyr ut vintageporslin. Därför tycker jag att Mormor Märthas Porslin behövs om man vill ha något annorlunda och dekorativt att duka med.

Man blir glad av en vacker dukning och den kan sätta den där pricken över i:et för att skapa en extra trevlig och festlig stämning.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi vet hur man sätter guldkant på festen och gör den till ett oförglömligt minne.